Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci, reklamě a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace

Nákupní košík

Položek: 0

Cena: 0,- Kč

Zobrazit košík

Objednat

 

Zásady zpracování osobních údajů

zveřejněné na základě závazného nařízení EU 2016/679 (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jež s účinností od 25. května 2018 jednotně ve všech členských státech EU upravuje ochranu osobních údajů a podmínky jejich zpracovávání.

www.aladerma-kosmetika.cz zastoupená Alena Šustrová  nakládá s osobními údaji v souladu s platnou legislativou a jen po dobu vyřízení Vaší objednávky. Poté jsou údaje smazány. Správce stránek Alena Šustrová jakožto majitel a provozovatel.

 

1. Typy osobních údajů, které zpracováváme a jsou nutné pro vyřízení objednávky:

  • identifikační údaje – osobní údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci osob (jméno, příjmení, adresa pro doručení, č. bankovního účtu)
  • kontaktní údaje – osobní údaje umožňující kontakt s osobami (zejména kontaktní adresa, číslo telefonu, e-mailová adresa)

 

2. Aladerma-kosmetika Alena Šustrová zpracovává osobní údaje na základě dvou právních titulů:

a) Smlouva. Týká se zákazníků nakupujících na e-shopu aladerma-kosmetika.cz

S ohledem na smluvní charakter vztahů mezi firmou Alena Šustrová a uvedenými osobami, je poskytnutí osobních údajů v uvedených případech zcela dobrovolné.

 

b) Souhlas. Týká se

  • vyřízení objednávek

Zasílání informačních mailů neprobíhá a veškeré údaje jsou smazány vyřízením objednávky.

 

3. Způsob nakládání s osobními údaji

Osobní údaje jiných osob nejsou nikdy bez jejich souhlasu prodávány, vyměňovány, převáděny nebo poskytovány třetím stranám. Přístup k osobním údajům je udělen pouze zaměstnancům, kteří jej potřebují k výkonu svých činností (například účtování, zasílání objednávek atd.).

Osobní údaje zákazníků jsou uchovávány v elektronické databázi osobních údajů pouze po velmi omezenou dobu, poté jsou nenávratně smazány.

Pro realizaci objednávky v e-shopu je nutná podpora cookies v internetovém prohlížeči uživatele. Systém ukládá pouze session cookie po dobu přihlášení uživatele.

 

4. Doba zpracování

Osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu a archivujeme podle zákonných lhůt, které nám ukládají právní předpisy. Po ztrátě zákonného důvodu provádíme výmaz příslušných osobních údajů. Osobní údaje, které zpracováváme se souhlasem zákazníka, uchováváme pouze po dobu trvání účelu, k němuž byl souhlas udělen.

 

5. Práva zákazníků, jejichž osobní údaje zpracováváme

Osobní údaje zpracováváme transparentně, korektně a v souladu s legislativními požadavky. Zároveň ovšem mají zákazníci právo se na nás kdykoli obrátit s žádostí o informace týkající se procesu zpracování osobních údajů či za účelem uplatnění níže uvedených práv, která souvisejí s osobními údaji:

a) Právo na přístup k osobním údajům

b) Právo na opravu osobních údajů

c) Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“)

d) Právo na omezení zpracování osobních údajů

e) Právo na přenositelnost osobních údajů


Zákazník má rovněž následující práva:
a) Právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů
b) Právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů
c) Právo podat stížnost u dozorového úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů)

Právo na přístup, na opravu, na omezení zpracování, vymazání a právo odvolat souhlas je realizováno prostřednictvím administrace e-shopu, kde si zákazník příslušné údaje sám aktualizuje v nastavení účtu. O přenos osobních údajů je možné žádat pomocí e-mailu zaslaného na adresu alenasustrova@centrum.cz

Verze dokumentu: 1, platná od: 24.5.2018

Přihlášení

Registrace

Zapomněli jste heslo?

Novinka

Rosa Graf - Skin Biolift Gel

Novinka - gel v boji s projevy stárnutí pleti.

Cena: 1560,-

Akční nabídka

Medik8 Retinol 3 TR - vitaminové sérum

NOVINKA VE SLEVĚ Vitamínové sérum obsahující Retinol a Tokoferol je ideálním přípravkem pro noční péči. Pokožku přes noc dokonale vyživí, rozjasní a zredukuje jemné vrásky. Tento přípravek vyhrál Silver Aesthetic Award (stříbrné místo) za nejlépe prodávaný maloobchodní produkt ve Velké Británi

Akční cena: 890,- Kč

Zasílání novinek e-mailem

Chcete-li zasílat novinky z naší nabídky, sem zadejte Váš e-mail.

Anketa

Ošetření pokožky v létě

Micerální vody a použití

Hlasovalo: 17